Tijd klok online

Efficiënt tijdsbeheer

Ontdek onze toepassingen

Tijd klok online

tijdsregistratie systeem | tijd klok online | tijdsregistratie appWe zijn veranderd van een wereld die op vaste tijdstippen meet naar een wereld die constant monitort (en ons bv een notificatie stuurt via een app als er iets gebeurt dat buiten de verwachtingen valt). Waarom zouden we dan achterblijven op de werkvloer? De implementatie van een tijd klok online als registratiesysteem is een logisch vervolg.

In HR is dat niet anders: er is een explosie van SaaS-tools met mobiele apps en ingebouwde rapportering, die het mogelijk maken om bedrijven continu en in real time te monitoren.

Efficiënt datagebruik

Het inzamelen van data gebeurt in goed gerunde organisaties niet louter om werknemers te controleren op hun gepresteerde uren. Het zijn ook systemen die aangeven wanneer de werkdruk op sommige plekken (te) hoog wordt, waar de betrokkenheid van werknemers opeens achteruit kachelt, waar er klachten bestaan over bepaalde managers of waar er te veel verloop zit. Ook de meerwaarde als basis voor facturatiesoftware is niet te onderschatten.

Bovendien laten ze werknemers ook toe om hun werk af te stemmen op strategische doelstellingen van de organisatie: ben ik met de juiste dingen bezig? Het gebeurt nog te vaak dat werknemers een heel jaar goedgemutst gaan werken, om tijdens hun evaluatie te horen dat ze met totaal verkeerde dingen bezig zijn. Wat een verspilling van talent en energie.

Meer weten over online tijdregistratie? Contacteer ons.

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

Spreek een expert

+32 56 49 35 87

Of e-mail ons via onderstaande knop.
 Wij staan met ruim 20 jaar ervaring voor u klaar. 

Contacteer ons

Kosten besparen
Veiligheid waarborgen
Comfort verhogen

Vraag naar een
GRATIS DEMO!

× GRATIS DEMO

Stuur uw aanvraag door of
bel ons op +32 56 49 35 87

Doe een aanvraag