Online tijdsregistratie West-Vlaanderen

Efficiënt tijdsbeheer

Ontdek onze toepassingen

Online tijdregistratie West-Vlaanderen

Online tijdsregistratie als tool

tijdsregistratie systeem | tijd klok online | tijdsregistratie appAls tool is online tijdsregistratie niet ouderwets of modern. Veel bedrijven hebben altijd tijdsregistratie gebruikt, sommige bedrijven voeren het tijdsregistratie systeem nu voor het eerst in, andere bedrijven voeren het opnieuw in nadat ze het hadden afgeschaft. En sommige ministeries schaffen tijdsregistratie nu af, of denken daarover na.

Maar gepresteerde uren vormen slechts één van de vele soorten input die u in uw HR-systeem kan inpluggen. Dataverzameling - op welke manier ook - is een eerste stap. Het is de analyse van al die data waar u als organisatie pas echt mee aan de slag kan. Kijk bijvoorbeeld naar topsporters, waar elke respecterende topclub wel over een lab met analisten beschikt om alle waarden van de sporters te monitoren om tot betere prestaties te komen.

Veel meer dan een tijdsregistratie systeem

Op zoek naar een partner regio West-Vlaanderen voor de implementatie van een online tijdsregistratiesysteem? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen. Ook voor andere oplossingen bent u bij ons aan het goede adres, zo kunnen wij u helpen met bijvoorbeeld software voor planning, projectbeheer, relatiebeheer, ... Als groeibedrijf zijn wij dé aangewezen partner voor tracking, monitoring en bedrijfssoftware.

Regio West-Vlaanderen?
Contacteer ons op het nummer:
056 49 35 87

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE