Online tijdsregistratiesysteem Oost-Vlaanderen

Efficiënt tijdsbeheer

Ontdek onze toepassingen

Online tijdsregistratiesysteem Oost-Vlaanderen

Tegenwoordig gaat men in een bedrijf vaak te werk met variabele werktijden, flexibele uurroosters, glijdende uren, deeltijdse contracten, thuiswerk, ...Tijdsregistratiesysteem Oost-Vlaanderen

Wilt u meer controle hebben over de werktijden van uw medewerkers? Met een online tijdsregistratiesysteem kunt u automatisch alle gepresteerde uren registreren, verwerken en exporteren.

Automatisch online tijdsregistratiesysteem

Een online tijdsregistratiesysteem registreert nauwkeurig alle aan- en afwezigheden van uw medewerkers. Online tijdsregistratie gebeurt heel gedetailleerd aan de hand van een online tijdklok. Bovendien is automatische tijdsregistratie heel budget- en gebruiksvriendelijk.

Werking online tijdsregistratiesysteem

Er bestaan verschillende mogelijkheden om online tijdsregistratie toe te passen. Zo kunt u kiezen voor toegangspasjes of optische vingerafdrukherkenning. Een online tijdsregistratiesysteem werkt foutloos en kan snel en eenvoudig geïmplementeerd worden.

Op zoek naar een partner regio Oost-Vlaanderen voor de implementatie van een online tijdsregistratiesysteem? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Regio Oost-Vlaanderen?
Contacteer ons op het nummer:
09 395 09 48